We are hiring! Dutch Chief Sunny Side

We willen de beste Chief Sunny Side mogelijk

Kennis delen, ondernemers betrekken en publiek enthousiasmeren is de basis om wat te doen voor een duurzamere maatschappij. Het volledig betrekken van het onderwijs in dit programma is daar een logisch gevolg van. Heb jij contacten binnen het onderwijs en bedrijfsleven in Nederland en ben jij toe aan een uitdaging? Dan hebben wij een mooie plek binnen ons team. Als Chief Sunny Side ben jij verantwoordelijk voor het breed delen van onze story. Jij informeert, adviseert en stimuleert bedrijven en onderwijsinstellingen om de handschoen op te pakken en deel te gaan nemen aan de zonnebootrace. Of het nu 10-11 jarige zijn van het basisonderwijs, of studenten van het WO, jouw verhaal maakt dat ze geraakt worden door het Solar virus.

Link naar de vacature.

Leave a Comment