Forum Replies Created

 • In reply to: Verplicht meevaren in parade

  4 December 2019 at 22:27 #2151

  Ha Thomas,

  Er ligt een voorstel van de jury om alle meevarende boten dezelfde aantal punten te geven. En de niet meevarende boten zodanig te classificeren als een DNS. Officieel is het ‘gewoon’ een onderdeel van de races waarbij geen deelname max aantal punten betekend. Uitdagingen zoals in Dordrecht waarbij men na bepaalde tijd niet meer uit het water konden komen daar gelaten. Die zijn event afhankelijk en mag de jury zich ter plekke over buigen.

  De achtergrond van deze keuze is dat we een wedstrijd ‘verkopen’ aan een locatie/ stad/ organisatie. Elke topsporter moet bijvoorbeeld ook op persconferenties verschijnen of bij de sponsor op de relatiedag. De parade is belangrijk voor de awarness van de sport en de aanhangende maatschappelijke boodschap (SDG 4,7 en 14). Wees trots op je sport en zorg ervoor dat meer mensen naar Solar Village en naar jullie races komen kijken. Pak de kans! De regen kunnen we als organisatie helaas niet stoppen maar we maken de optocht zo mogelijk wel leuker!

  Succes! (persoonlijk fan van het licht onder de boot!)

  Marcelien

  In reply to: Wedstrijden spannender maken

  4 December 2019 at 22:12 #2150

  Ha Thomas, toffe ideeen die we graag verder uitwerken.

  Onze doelstelling is om een unieke bezoeker 1,5 uur vast te houden in Solar Village. Hoe? Door actie op het water, uitleg over de races en een maatschappelijke vraagstukken neer te leggen waardoor men geneigd is om te blijven. Het technolab is bv maar een zeer minimale uiteenzetting van wat we zouden willen. Purmerend afgelopen jaar was al een verbetering. Maar we zouden graag meer willen. Overigens zijn de mannen van de app aan het kijken, hoe deze verder te optimaliseren. Zodat we deze verder op de wal kunnen laten zien en niet varende teams naar onze races kunnen trekken.

  Terug naar jouw vraag: welke informatie wil een team wel of juist niet delen? Is iedereen bereid om zijn accu status bv te delen? De eigenschappen met betrekking tot de boot lijkt me behoorlijk ‘out in the open’ en dus ok√©.

  Ik hoor het graag! Marcelien